Edirne’de 14 Yaşındaki Çocuk Cinayeti: Şüpheli Gözaltında
Edirne’de meydana gelen olayda 14 yaşındaki Gizem Özdemir, 15 yaşındaki arkadaşı A.Ç. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.
Olay, Menzilahir Mahallesi’nde saat 02.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre A.Ç., henüz belirlenemeyen bir nedenle arkadaşı Gizem Özdemir’e ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Kısa süre sonra yakalanan şüpheli A.Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili adli soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Gizem Özdemir için Bademlik Camii’nde cenaze namazı kılındı. Törene Filiz Gencan, Çiğdem Gegeoğlu, siyasi parti temsilcileri, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Genç kız, cenaze namazının ardından Bademlik Mezarlığı’nda toprağa verildi.