Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ecevit vefatının 20. yılında özlemle anıldı

Merhum Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 20’nci yılında dualarla anıldı. “Halkı, hakkı, insanlığı savunan ilkeleri hâlâ yol gösteriyor” denildi.

Gündem Site Yöneticisi 8 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ecevit vefatının 20. yılında özlemle anıldı
Paylaş:
N

TÜRK siyasi tarihinin önemli isimlerinden CHP ve DSP eski Genel Başkanı ve Başbakan Bülent Ecevit, ölümünün 20. yılında mezarı başında anıldı.

Ecevit’in Devlet mezarlığındaki kabri başına üç lider gitti ancak karşılaşmamak için farklı saatler seçti. YENİ Parti lideri Özgür Özel ilk ziyaretçiydi.

Özel, “Bugün onun yaşında olanlar, yaşıyla alay ediyor, sağlık durumunun engel olduğunu söylüyordu. Marmara depreminin 3. gününde ‘Çadır yok’ diyenler bir başka depremin 33’üncü gününde çadır veremedi” dedi. Ecevit için Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş da mesaj paylaştı. 

HABER BİLGİSİ
Kaynak: MarmaraSes
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Eşinden 2 yıl önce boşanmış! 8 kişinin katili bakın ne iş yapıyormuş
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Eşinden 2 yıl önce boşanmış! 8 kişinin katili bakın ne iş yapıyormuş
Büyütülmüş görsel